“Angst en onzekerheid? Meer zelfvertrouwen door te leven vanuit je hart”

HERKEN JE DIT?

 • Je wilt doen waar jij goed in bent, maar je neemt die stap niet echt.
 • Diep van binnen denk je dat je niet goed genoeg bent, of dat je het niet waard bent.
 • Je bent klaar met die kritische gedachten over jezelf die je niet verder op weg helpen.
 • Je zou graag je hart willen volgen, maar je weet niet hoe.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

 • Jij je goed voelt over wie je bent.
 • Je lekker in je vel zit?
 • Jij je niet meer laat beïnvloeden door de kritische of belemmerende gedachten over jezelf?
 • Je meer leert om op jezelf en je gevoel te vertrouwen.

 

Via dit Sessiepakket ‘Vol Vertrouwen’

Maak je verbinding met  jezelf, je hart, je gevoel en je kracht, zodat je weer lekker in je vel zit.

Van daar uit maak je de weg vrij om liefdevol voor jezelf te gaan staan en jouw eigen pad te volgen. Zodat je weer lekker in je vel zit.


In 5 individuele sessies van 1,5 uur leer je om op een liefdevolle manier aandachtig bij jezelf te zijn. Je gaat ervaren hoe het is om je hart te volgen en te vertrouwen op wie je werkelijk bent. Je wordt je meer bewust van je oude patronen, gedachtes en blokkerende gevoelens, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Je krijgt ook concrete handvatten mee om met jouw gedachten en gevoelens om te gaan zodat je vanuit liefde voor je zelf jouw stappen neemt.

DAT DOEN WE DOOR

 • Aandachtig bij jezelf aanwezig te zijn waardoor je meer vanuit jezelf leeft
 • Te vertrouwen op wie je werkelijk bent
 • Bewust te worden van oude patronen die overbodig zijn geworden en je niet meer dienen
 • Negatieve en belemmerende gedachten los te laten
 • Contact te maken met gevoelens die jouw zelfvertrouwen vergroten
 • Te leren elke keer weer voor jezelf te kiezen op momenten dat jij dat wilt
 • Nieuwsgierig te zijn naar eigenschappen die je kunt versterken en die je helpen om jouw pad te volgen.

De sessies

1. Powersessie ‘Leven vanuit Jezelf’

In deze 1e sessie maken we verder kennis met elkaar. Ik stel je verdiepende vragen, zodat duidelijk wordt wat je verlangens zijn en waar we doorheen gaan werken. We sluiten deze sessie af met een oefening waarin je met aandacht bij jezelf aanwezig bent en jij je met jezelf verbindt op een liefdevolle manier zonder (zelf)oordeel. Je maakt contact met jouw hart en je vergroot je gevoel van vertrouwen.

Na deze sessie ontvang je een persoonlijke link naar de MP3 ‘Leven vanuit jezelf’, die je dagelijks kunt beluisteren.

2. Voelen dat je goed genoeg bent

In deze sessie krijg je inzicht in je innerlijke stemmen. Je ervaart direct wat hun invloed is op hoe jij je voelt. Je krijgt helder in waar deze stemmen (en emoties) vandaan komen en hoe ze jou hebben geholpen en hoe juist niet.

En het belangrijkste, je ervaart mildheid en begrip naar jezelf toe, zodat het geen kramp meer wordt, maar een moeiteloos loslaten. Je krijgt een waardevolle tool mee die je voor de rest van je leven helpt om te gaan met negatieve gedachten en zelfkritiek. Hierdoor leer jij hoe je je op elk moment goed kunt voelen.

3. Creëer een hulpbron en bevrijd jezelf van belemmerende denkfouten

Soms geloof je bepaalde dingen over jezelf die je, als je er over nadenkt, nu niet meer helpen. Je gaat je opnieuw afvragen of die oude overtuigingen nog wel bij je passen. In deze sessie bevrijd je jezelf van een belemmerende denkfout, zodat je je vrij gaat voelen om volledig jezelf te zijn. Daar voor in de plaats installeren we een nieuwe overtuiging die maakt dat je je goed over jezelf voelt.

Je krijgt na deze sessie een persoonlijke link naar een MP3, die jou helpt om dagelijks meer natuurlijk zelfvertrouwen te ervaren.

4. Leven vanuit zelfvertrouwen

In deze transformerende sessie ga je ervaren dat alles in jou je helpt om te vertrouwen op jezelf en je pad te gaan. Tijdens deze sessie gaat het niet om het denken, maar om het ervaren. Door aandachtig bij jezelf aanwezig te zijn en te vertrouwen op jouw onderbewuste (en contact te maken met het hogere deel van jezelf) is het werkelijk mogelijk om op een diepe laag een krachtige verschuiving te ervaren.

5. Speel met je verborgen kracht

Wat is er in jou dat je hebt weggestopt, maar wat je juist enorm veel kracht geeft. In deze sessie gaan we spelen met jou verborgen kanten, zodat je steeds meer jouw kracht vindt in zelfvertrouwen en acceptatie in wie je bent. Het doel is dat je op een speelse manier meer ruimte in neemt voor jezelf om voor jezelf te staan en je hart te volgen.

brengt je naar de contactpagina


NA DIT TRAJECT:

 • Ervaar je meer zelfvertrouwen door vanuit je hart te leven
 • Zit je gewoon weer lekkerder in je vel.
 • Laat jij je niet meer tegenhouden om liefdevol voor jezelf te gaan staan.
 • Heb je meer vertrouwen in jezelf om de stappen te nemen die je wilt.
 • Voel je je simpelweg goed over jezelf
 • Heb je een positieve en ondersteunende houding naar jezelf toe ontwikkeld.
 • Ga je meer genieten en plezier ervaren
 • Voel je je krachtig om de dingen te doen die je wilt doen

Meer zelfvertrouwen door te leven vanuit je hart

Wat houdt dit traject in?

 • Kosten: 5 sessies van 120,00 (er mag per sessie € 115,00 betaald worden)
 • Afspraken: om de 2 a 3 weken
 • Sessieduur: 1,5 uur

***

Wat anderen zeggen:

“Ik merk dat ik alles wat meer kan loslaten, en dus ook meer kan genieten daardoor. Ik ben dus ook relaxter en liefdevoller naar anderen en naar mijzelf toe, dit is hetgeen wat het meest opvalt. Ik ben meer voor mijzelf gaan staan en meer geaard”.

***

“Na de eerste sessie gebeurde er al iets, ik begon steeds meer naar mijn gevoel te luisteren. En daarna werden ook de negatieve stemmetjes in mijn hoofd stiller. Ze hebben hun kracht en invloed verloren gelukkig, want ik had er best last van. Ik ga lichter door het leven en ik heb al stappen genomen die ik voorheen niet durfde te nemen. Tegen mijn gezin gezegd dat ik elke dag 1,5 uur  niet te storen ben omdat ik aan mijn bedrijf werk (mogen me dan ook niet appen). Toch het zakelijk contact gelegd, wat ik eerst veel te eng vond. Ja, het begint te groeien nu, dit is wat ik wil, laat maar komen want ik ga ervoor! Dank je wel Petra en lieve groet”, Erika

***

“Bij jou komen heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren en meer te vertrouwen op mijn eigen kennis en kunde. Het “doemdenken”  zoals ik dat toen beschreef kom ik eigenlijk niet meer tegen. Ik kan mij nu goed bewust zijn van wat mijn emoties zijn en welke niet, dat vind ik erg prettig”. Groetjes, Y.

brengt je naar de contactpagina