Zelfvertrouwen, oftewel het gebrek daaraan, is mij zeker niet vreemd. Gelukkig heb ik geleerd om me niet meer tegen te laten houden en gewoon mijn ding te doen. Om vertrouwen te voelen in mezelf, in mijn hart en in mijn ziel. En eerlijk gezegd ben geloof ik nooit uitgeleerd en uitgegroeid 🙂 Daarnaast heb ik de afgelopen jaren in mijn praktijk voor coaching en hypnotherapie (vanaf 2008), ontzettend veel prachtige en moedige mensen begeleid, waarvan ik, naast alle cursussen en opleidingen, ook weer van heb mogen leren.

 

Spelen met uitersten.

Met mij is het behoorlijk simpel: ik ben wie ik ben. Ik hou van alle kanten van het leven. Zo hou ik bijvoorbeeld van spirituele muziek, maar ook van heavy metal. Zo kan ik soms introvert zijn, maar ook brutaal en recht voor zijn raap. En: ik hou niet zo van gezweef en ik ben behoorlijk nuchter en daarnaast hou ik ook van magie en geloof ik absoluut dat er meer is tussen hemel en aarde.

Aards nieuwsgierig.

Ook ben ik aards nieuwsgierig. Ik geloof zelfs dat nieuwsgierigheid naar mezelf en naar anderen, mij richting heeft gegeven in het leven. Het is een soort oerdrift van mij om de diepte in te gaan omdat ik niet zo snel tevreden ben met oppervlakkige verklaringen.

De kracht van keuzes.

Ook geloof ik stellig in de kracht van het maken van keuzes. Als ik niet meerdere keren in mijn leven voor mezelf had gekozen, dan hadden mijn jeugd en mijn achtergrond er een minder positieve draai aan gegeven. Kwetsbaarheid en kracht zijn samen een gouden combinatie. Ik streef ernaar om echt, eerlijk en mezelf te zijn.

(En mocht het je interesseren, dan kun je hier mijn lijst met relevante opleidingen inzien.)