Meer zelfvertrouwen door te leven vanuit je hart


HERKEN JE DIT?

  • Je wilt doen wat jij wilt, maar je neemt die stap niet echt.
  • Diep van binnen denk je dat je niet goed genoeg bent.
  • Je bent klaar met die kritische gedachten over jezelf die je niet verder helpen.
  • Je zou graag je hart willen volgen, maar je weet niet hoe.

HOE ZOU HET VOOR JE ZIJN ALS?

  • Jij je goed voelt over wie je bent.
  • Je lekker in je vel zit.
  • Jij je niet meer laat beïnvloeden door de kritische of belemmerende gedachten over jezelf.
  • Je meer leert om op jezelf en je gevoel te vertrouwen.

5 sessies ‘Vol Vertrouwen

Maak verbinding met jezelf, je hart, je gevoel en je kracht, zodat je weer lekker in je vel zit.

Maak de weg vrij om liefdevol voor jezelf te gaan staan en jouw eigen pad te volgen. Zodat je weer lekker in je vel zit.
In 5 individuele sessies van 1,5 uur leer je om op een vriendelijke manier aandachtig bij jezelf te zijn. Je gaat ervaren hoe het is om contact te maken met je onderbewuste en te vertrouwen op wie je werkelijk bent. Je wordt je meer bewust van je oude patronen, gedachtes en blokkerende gevoelens, zodat je lekkerder in je vel komt te zitten. Je krijgt ook concrete handvatten mee om met jouw gedachten en gevoelens om te gaan zodat je vanuit liefde voor je zelf jouw stappen neemt.

 

Wat houdt dit traject in?

  • Kosten: € 610,00 voor 5 sessies (er mag per sessie € 122,00 betaald worden)
  • Tijdens dit traject gaan aan de slag door middel van 5 individuele sessies van 1,5 uur.

Losse sessie zelfvertrouwen

Uiteraard kun je ook losse sessies volgen, je bent altijd vrij om meer of minder dan 5 sessies aan te gaan.


***

Wat anderen zeggen:

“Ik merk dat ik alles wat meer kan loslaten, en dus ook meer kan genieten daardoor. Ik ben dus ook relaxter en liefdevoller naar anderen en naar mijzelf toe, dit is hetgeen wat het meest opvalt. Ik ben meer voor mijzelf gaan staan en meer geaard”.

***

“Na de eerste sessie gebeurde er al iets, ik begon steeds meer naar mijn gevoel te luisteren. En daarna werden ook de negatieve stemmetjes in mijn hoofd stiller. Ze hebben hun kracht en invloed verloren gelukkig, want ik had er best last van. Ik ga lichter door het leven en ik heb al stappen genomen die ik voorheen niet durfde te nemen. Tegen mijn gezin gezegd dat ik elke dag 1,5 uur  niet te storen ben omdat ik aan mijn bedrijf werk (mogen me dan ook niet appen). Toch het zakelijk contact gelegd, wat ik eerst veel te eng vond. Ja, het begint te groeien nu, dit is wat ik wil, laat maar komen want ik ga ervoor! Dank je wel Petra en lieve groet”, Erika

***

“Bij jou komen heeft mij geholpen om mezelf meer te accepteren en meer te vertrouwen op mijn eigen kennis en kunde. Het “doemdenken”  zoals ik dat toen beschreef kom ik eigenlijk niet meer tegen. Ik kan mij nu goed bewust zijn van wat mijn emoties zijn en welke niet, dat vind ik erg prettig”. Groetjes, Y.

Neem contact voor een gratis kennismaking via onderstaand formulier

Hypnotherapie, coaching en gebruikte technieken

Naast hypnotherapie en coaching ben ik geschoold in- en maak ik gebruik van o.a. de volgende technieken:

NLP, Regressietherapie, traumaverwerking, ademwerk (opgeleid als ademcoach), innerlijk kind werk, werken met vorige levens, zielenreis, manifesteren, werken met archetypes, (familie) opstellingen, rituele opstellingen, lichaamswerk, visualisaties, Ericksoniaanse hypnose, de kracht van focussen, Conflict Intergratie, Voice Dialogue en EMDR.